Sertar Tandembox intivo negru + sup.sticla

Sertar Tandembox intivo negru + sup.sticla

0,00RONTVA inclus

TANDEMBOX

TANDEMBOX, sistemul consacrat pentru sertare din metal, oferă posibilităţi dintre cele mai diverse în privinţa designului. Se poate alege dintre trei linii de program diferite: TANDEMBOX intivo, TANDEMBOX antaro şi TANDEMBOX plus. Toate cele 3 linii oferă o gamă largă de aplicaţii: de la soluţii standard, până la aplicaţii speciale.

Baza celor trei linii de program o constituie întotdeauna şina de corp TANDEMBOX. Aceasta asigură glisarea ultrauşoară şi confortul ridicat al mişcării.

TANDEMBOX intivo: Laterală închisă până sus şi totuşi deschisă tuturor posibilităţilor de configurare

Cu TANDEMBOX intivo se pot realiza dorinţe individuale legate de design, mulţumită unei laterale de sertar special dezvoltate. În combinaţie cu BOXCAP, o piesă de supraînălţare din acelaşi material cu laterala de sertar, TANDEMBOX intivo oferă un design simplu, atemporal. În combinaţie cu elemente de inserţie alese de dvs. şi susţinute de elementele de fixare BOXCOVER, TANDEMBOX intivo permite individualizarea creativă. Pereţii laterali închişi şi fără interstiţii asigură o imagine de ansamblu armonioasă.

TANDEMBOX intivo reprezintă un concept uniform de culoare. Diferitele componente, lateralele de sertar, BOXCOVER, BOXCAP şi piesele frontale pentru extragerea interioară sunt uniforme în privinţa culorii şi materialului.

Program

  • Gamă de culori / materiale: oţel alb-mătase, oţel negru-terra şi inox
  • Suporturi de front pentru extragerile interioare din material veritabil, toate componentele de plastic adaptate la culoarea lateralei de sertar.
  • Înălţimi constructive: N, M, C (cu BOXCOVER) şi D (cu BOXCOVER sau BOXCAP)
  • Lungimi nominale: 270 – 650 mm
  • ORGA-LINE

Montare / reglare

TANDEMBOX intivo se asamblează fără unelte din doar câteva mânuiri. Cele trei reglaje pentru ajustarea frontului sunt integrate. Reglarea în înălţime, reglarea în lateral şi reglarea de înclinare pot fi efectuate simplu şi comod cu şurubelniţa, din decupătura lateralei de sertar.

Avantaje oferite:

  • Multe posibilităţi de design
  • Concept uniform de culoare şi design fără interstiţii
  • Montare simplă şi ajustare tridimensională a frontului
CantitatePret
0.00
.