Sertar colt blum spacecorner

Sertar colt blum spacecorner

0,00RONTVA inclus

Ideea inovatoare pentru colţ

Spaţiul existent în colţ este de multe ori prea puţin sau prost utilizat. O alternativă prietenoasă la soluţiile convenţionale este SPACE CORNER. Prin utilizarea extragerilor complete spaţiul este utilizat în mod optim şi bunurile depozitate sunt accesibile pe loc, fără să vă aplecaţi.

Program

Cu SPACE CORNER puteţi utiliza componentele standard. Pe lângă sistemele Box TANDEMBOX sunt posibile şi sertarele din lemn cu sisteme de şine MOVENTO sau TANDEM. Ca şi dimensiuni dulapul este foarte flexibil. Lăţimea recomandată se situează între 900 mm şi 1.200 mm.

Utilizare optimă a spaţiului pe colţ

De multe ori suprafaţa de lucru este pe colţ. Cu extragerile integrale de colţ ustensilele de lucru şi multe altele sunt la îndemână, acolo unde avaţi nevoie de ele. Sistemul de compartimentare interioară ORGA-LINE vă oferă o privire de ansamblu asupra ordinii din interiorul sertarelor.

Se pot utiliza fronturi standard

SYNCROMOTION permite utilizarea de fronturilor standard fără prelucrare suplimentară. La deschidere fronturile sertarului se rabatează înspre interior, pentru a nu se freca de fronturile corpurilor învecinate. La închidere fronturile revin în poziţia iniţială.

Calitate crescută a mişcărilor

Şi extragerile greu încărcate se deschid acum uşor, funcţionează simplu şi se închid lent şi silenţios datorită BLUMOTION. Extragerile pot fi încărcate cu până la 65 kg. SPACE CORNER se poate combina şi cu sistemul de asistenţă la deschidere SERVO-DRIVE.

CantitatePret
0.00
.