Termeni si conditii

In sectiunea de mai jos sunt prezentate conditiile generale si termenii conform carora SC LUXFER SRL permite accesarea si folosirea site-ului www.luxfer.ro de catre utilizatori. Prin folosirea acestui site si cumpararea de produse , utilizatorii sai sunt implicit de acord cu termenii si conditiile generale, dupa cum urmeaza:

 1. Informatiile prezentate in site sunt atat de interes general despre compania SC LUXFER SRL, produsele si serviciile oferite, parteneri, precum si alte informatii pe care le considera utile pentru pentru utilizatorii site-ului.
 2. SC LUXFER SRL detine toate drepturile in ceea ce priveste site-ul incluzand design-ul si continutul acestuia, iar utilizatrii au obligatia de a respecta toate aceste drepturi conform legislatiei in vigoare.
 3. Prin utilizarea acestui site utilizatorii sai sunt implicit de acord cu termenii si conditiile generale. Utilizatorul intelege si este de acord sa acceseze site-ul numai in scopuri legale, fiind interzise urmatoarele:
  1. Transmiterea, republicarea, modificarea, reproducerea sau vanzarea oricarei informatii obtinute prin intermediul site-ului;
  2. Copierea, reproducerea, afisarea, transmiterea, publicarea in orice forma a continutului si graficii site-ului sau crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma site-ului;
  3. Folosirea in scop comercial a acestui site, utilizatorul nu poate folosi documentatia, informatiile si orice alte materiale pe care le contine site-ul, precum si desenele, graficele, fotografiile, codurile, software si web design-ul. Utilizatorul nu poate modifica, reproduce, expune sau distribui materialele de pe acest site atat in scop comercial cat si public.
 4. Toate fotografiile, desenele si informatiile publicate (numite generic "conţinut") sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată - privind desenele şi modelele industriale.
 5. Legile aplicable: www.luxfer.ro functioneaza conform tuturor prevederilor statului roman conformandu-se Legilor si Hotararilor de Guvern privind comertul electronic.
 6. SC LUXFER SRL detine intregul continut al acestui site si isi rezerva drepturile de autor aferente.
 7. Unele nume, logouri, desene, cuvinte, titluri, expresii, slogane, publicate in site pot constitui nume comeciale sau marci apartinand lui SC LUXFER SRL sau altor companii. Fotografiile, desenele şi imaginile produselor, persoanelor sau ale locurilor prezentate în acest site sunt fie proprietatea Companiei sau folosite cu permisiune de către SC LUXFER SRL.
 8. Mărcile înregistrate, siglele, sau sloganele (general definite ca "Mărci înregistrate") din conţinutul site-ului sunt mărci înregistrate ale SC  LUXFER  SRL şi ale altora. Nimic din conţinutul site-ului nu va putea fi interpretat ca acord implicit, licenţă sau drept de a folosi oricare dintre mărcile înregistrate prezentate pe site fără aprobarea scrisă a SC LUXFER SRLsau a terţei părţi care deţine drepturile asupra mărcii înregistrate prezentate pe site. Utilizarea unei Mărci ce apare şi este folosită pe acest site sau oricare conţinut al acestui site, în tot sau în parte, este strict interzisă, în afara excepţiilor prevăzute în aceşti Termeni şi Condiţii
 9. Acest site si toate materialele publicate sunt furnizate ca atare fara garantii de niciun fel exprimate direct sau implicit. In ciuda eforturilor de a publica informatii veridice pe site-ul www.luxfer.ro, LUXFER nu garanteaza pentru actualitatea informatiilor prezentate pe site in orice moment sau nu garanteaza ca site-ul nu contine unele erori si nu raspunde pentru eventualele prejudicii suferite de utilizatori pentru deciziile luate pe baza informatiilor furnizate de site.
 10. SC LUXFER SRL isi declina raspunderea pentru orice situatie neplacuta cauzata de erori de software sau defectiuni aparute la server.
 11. Vizitatorii acestui site il acceseaza pe proprie raspundere si sunt responsabili pentru incalcarea legilor si regulamentelor. Orice tentative de acces neautorizat si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
 12. SC LUXFER SRL poate modifica acesti termeni si conditii in orice moment. Utilizatorii sunt raspunzatori de luarea la cunostinta si de conformare cu noile prevederi ce pot aparea la temenii si conditiile acestui site.
 13.  Preturile includ TVA.
 14. Datorita fluctuatiilor de curs valutar , fluctuatiilor de pe piata metalelor etc preturile afisate nu sunt ferme si pot fi modificate de catre SC LUXFER SRL  in orice moment .
 15. Comenzile online vor primi un raspuns cu pretul actualizat si solicitarea acceptarii preturilor.
  Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si nu implica obligatii contractuale.
 16. Livrarea va fi efectuata prin curier rapid (Fancurier sau o alta companie agreata de catre beneficiar) pe cheltuiala beneficiarului.
 17. Site-ul www.luxfer.ro este un site comercial, proprietate a SC LUXFER SRL, care permite efectuarea de comenzi pentru urmatoarele tipuri de produse:

·         Feronerie de ansamblare  Balamale Blum, Balamale Hafele, Glisiere Blum,Glisiere Hafele,

·         Demontabili de colt , Demontabili de polita, carcasa

·         Sisteme usi glisante : SKM, SLIDER, SHNEIDER, BERG

·         Accesorii bucatarie

·         Amortizoare pentru glisiere

·         Amortizoare dulapuri

·         Cos Jolly - Scurgatoare de vase inox si crom

·         Picioare mobilier

·         Manere mobila

o   Manere antichizate

o   Butoni mobila

o   Butoni pentru copii

o   Butoni antichizati

o   Manere CEBI

o   Manere pentru copii

·         Cant abs , cant pvc, cant melamina, folie cant, cant termoadeziv

·         Chiuvete inox Teka

·         Electrocasnice Teka : Frigidere incastrabile, Plite vitroceramice, Cuptoare

·         Profile MDF AGT

·         Fronturi de usa MDF

·         Profile de aluminiu pentru manere sau rama de usa

·         Sistem de ridicare usi aluminiu

·         Corpuri de iluminat

·         Metaboxuri , Tandemboxuri, Compartimentare sertare

·         Accesorii dressing

o   Suport Cravata

o   Suport Pantaloni

o   Suport Pantofi

·         Lift de haine

·         Antistrop bucatarie

·         Plinta bucatarie

·         Lacuri , impregnanti, grunduri , coloranti, pigmenti  hidrodiluabili , nitrocelulozici, poliuretanici

·         Accesorii binale : broaste, balamale 2,3sau 4 tije, balama batanta

·         Abrazive Carbochim : smirghel , discuri taiat, discuri polizat etc

 1. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC LUXFER SRL. Folosirea, vizitarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.luxfer.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai sus.
 2. Dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.luxfer.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare revine in exclusivitate SC LUXFER SRL.
  Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a SC LUXFER SRL.